En dag av kontroll

Idag har jag för en gångs skull känt att jag har haft kontroll över mitt liv själv, hela dagen! Kom i tid till skolan utan att behöva komma springande upp för trapporna prick åtta utan att varken ha fixat håret eller sminket! Hatar sådana dagar! Sen hade jag 60 minuters mycket effektiv matte, sen blev det naturligtvis krångel med lokalen till mössutprovningen, men efter gårdagen var jag härdad, det kunde liksom inte bli värre än gårdagen. Körde ut personerna från klassrummet, jag hade rätten på min sida, jag hade bokat klassrummet och de skulle faktiskt vara i E204 INTE E207, så det så! Hur kan man som lärare börja en lektion i fel klassrum, utan att någon protesterar? Det är för mig obegripligt!
Men sen fick vi i alla fall vår lokal och jag gick och var lite social med min klass. Sedan hade vi uppsats-skrivning på Svenskan. Tror att alla hade en ganska enad åsikt om den uppgiften. Sen blev det fika med mina fantastiska vänner på Briggen och därefter banken. Bokade rådgivning och jag och Lisa fixade present till Julia:)
Träffade syster en snabbis och sen hem och pluggade Samhällskunskap. Somnade och sov en sväng, mycket härligt! Nu blir det väl att fortsätta pluggandet antar jag.
Hej svejs

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0