Jullov

Jag kommer att ta jullov från bloggandet. Har inte haft någon inspiration på sista tiden. Inte till något som jag vill publicera i alla fall. Mest skräp. Därför tänker jag nu ta paus från bloggandet. Vi får se om inspirationen kommer tillbaka efter några kilo pepparkakor? Man vet ju inte.


Sagan om NV07 och bollen

Idag bestämde sig hela NV07(nästan) för att de ville offra livet för något. Kan detta bero på klassfejden?!
Nåväl alla var i alla fall på vad jag skulle vilja kalla för mördarmaskinhumör. Och valet av föremål som vi ville offra livet för? Men vad trodde ni?
En brun gigantisk medicinboll såklart! Vad annars?
Gympasalen såg ut mer eller mindre som ett slgafält taget ur någon sagan om ringen film.

Imorgon är det dags för jullov. Jag känner att jag inte är så peppad som jag brukar vara inför lov. Men det blir nog bra:)

Sveriges motsvarighet till snö faller ute

Det vill säga äkta hederligt slask-blask. Mina vinterstövlar är absolut INTE vattentäta. Så nu vet vi det!
Som jag ser det finns det i Sverige två alternativa följder på dagens snöande. Antingen smälter allting bort till imorgon, eller så fryser det på utav bara fan och folk slår slig halvt fördärvade på vägen till jobbet i morgon. Spännande att se hur det går. Funderar på att om det blir det senare alternativet av väder kanske man skulle ta en kudde på rumpan när man traskar till skolan imorgon. Det tål att tänkas på faktiskt!
Från skyddsutrustning till träningsutrustning. Nu är det dags för en match mot trappmaskinen. Wish me luck!


Ett avslutat kapitel

När man avslutar ett kapitel, brukar oftast det bero på att ett nytt är på väg att ta sin början. Men jag avslutade ett kapitel förra veckan och det har inte börjat ett nytt. Och för att vara helt ärlig såhär i juletider så har jag ingen som helst lust att påbörja ett nytt kapitel själv heller. Jag får helt enkelt vänta tills inspirationen kommer till mig. Jag vet inte vad nästa kapitel i mitt liv kommer att innehålla, ingen annan kan svara på frågan åt mig och ibland är det spännande. Men just nu är det bara deprimerande. Det finns mycket konstigt folk på min skola har jag blivit varse den senaste veckan. Och om jag ska vara ärlig så gillar jag inte vad jag ser. Eller hör. Det är inte okej.


Klassfejd?

Idag fick hela NV07 en otrevlig överraskning. Tydligen pågår det en klassfejd i vår klass. Som ingen av oss 34 elever har märkt något av?! Klassen har tydligen stora problem med bråk mellan olika formationer i klassen. Frågan är hur detta har kunnat hända när hela klassen är enhälligt överens om att det inte existerar någon klassfejd. Vad gick fel? Vad hände? För om det finns en klassfejd så borde vi väl veta om det själva? Tycker man.


Migrän

Började dagen med matteprov klockan åtta, skönt att få det gjort. Det har varit en gigantisk humörsänkare i flera veckor. Men nu är det över i alla fall:)
När spänningarna efter provet släppte tyckte min kropp att det passade utmärkt med ett migrän anfall. Det var inte så mycket att göra än att krypa tillbaka ner i sängen. Lyckades sova ett par timmar och migränen har börjat släppa lite nu på eftermiddagen. Nu har jag en hel del läxor att göra men jag är inte på humör för det alls. Kanske ska åka till mormor ett tag eller ringa Anna. Får se vad jag hittar på. Det enda jag lovar är att jag inte ska göra matte i alla fall! Då hade jag blivit riktigt orolig för mig själv. Riksintaget för mattenördar nästa. Usch hemska tanke. Nej, jag tror att jag ska vara lika ansvarslös som vanligt och gå upp på stan och göra av med pengar och dricka latte=) Känns med som en handling i min smak

Time goes by

Tiden går fort när man har roligt! Nu har snart denna veckan gått också och det är dags att ladda inför nästa veckas bravader. Adventskonserten genomfördes i alla fall igår utan större katastrofer. Det var riktigt mysigt och för första gången denna hösten tog jag mig tiden och sitta och lyssna på vår barnkör ordentligt. Nu var det i och för sig svårt att undvika att höra dem om man bafann sig i kyrkan igårkväll men ändå. Jag tog mig tid att sitta och lyssna på barnen när de sjöng sina julsånger och njöt av sina kanske första minuter i rampljuset i sina liv. Åh det var helt fantastiskt! Även ungdomskören som sjöng senare var fantastiska och stod väl för den mesta av kvällens sjönsång om man ska kategorisera. Men åh vad fantastiskt det var. Vi framförde även våra låtar och jag var riktigt nöjd med vår prestation, alla höll nerverna i schack och resultatet blev perfekt. Idag har jag sovit och läst om vartannat hela dagen. Nu ska jag försöka bädda min säng och sen sätta mig och plugga lite matte.
Matte har aldrig varit min grej, men nu är det snart över i alla fall. Bara två prov kvar!
Imorgon ska jag försöka få bort massa måsten från min att-göra-lista. Första punkten är att ta sig upp imorgon på morgonen! Det kan bli nog så svårt

RSS 2.0