Tjolahopp

Ett snabbt inlägg innan jag totaldäckar efter hemresan. Precis hemkommen från Göteborg, tre underbara dagar med full fart hela tiden. Imorgon ska jag uppdatera bloggen med bilder från Göteborg, shoppingfynd och lite sammanfattning av vistelsen. Och såklart uppdatering av böckerna jag skrev om tidigare=)
Imorgon ska jag ringa och skälla på de lama och efterblivna personerna på landstinget i blekinge och sen försöka lösa problemet med att min dator blivit segast i världen. Så sur på den! Och på landstinget! Sen blir det jobba och träna på kvällen=)

Göteborg

Imogron beger jag mit till Göteborg. Dags att ta det lite lugnt och landa efter student och jobb. Allt har gått i ett i flera veckor nu och det ska bli skönt att komma upp och umgås med min älskade barndomsvän Julia och bara ta det lugnt. Ska även hinna med en intervju för Hojmark. Köpte tre böcker på coop idag, så under resan blir jag nog inte sysslolös i alla fall. Ska försöka lägga upp titlar och recensioner när jag är hemma igen! Det ska bli väldigt skönt att komma bort från vardagen lite. Man har alltid en jävla massa planerat när man är iväg också i och för sig, saker man vill hinna se och göra. Men det är ju inte samma sak. Det är ju annat mot vad man sysslar med hemma. Det viktigaste för mig är att det blir en skillnad. Och det blir det alltid med Julia!

Lillördag

Om några timmar är det exakt en vecka sen jag steg upp för att göra mig iordning inför studenten. På något sätt känns det jättelängesedan. Samtidigt känns det som att det var igår. Knäppt!
Jobbet har verkligen inte gått speciellt bra senaste veckan. Frustrationen är på topp. Man tar åt sig så himla mycket mer av folks elakheter när man har lågt självförtroende. Det finns många människor i vårt avlånga land som när de bestämmer sig för det kan vara riktigt otrevliga. Det är inte så roligt. Menmen det är dem som måste leva med sig själva varje dag. Inte jag. Men sorgligt är det. 

Nu blir det en stunds sömn innan jag ska köpa falu rödfärg och åka till sommarstugan med. Sen blir det fika med bästaste och sen jobb. Och på måndag bär det av till Göteborg=)


Slutspurten

Snart är det studenten, härliga tider! Under förra veckan tror jat att jag på riktigt insåg att du är det dags, nu är det så nära studenten man kan komma i princip. Läskigt och härligt på samma gång! I lördags var det bal, nervöst och spänt. Skyhöga förväntningar! Jag hade sån tur att bli lottad med den bästa kavaljeren på hela skolan, enligt mig själv! Hela balupplevelsen blev fantastisk, både jag och Philip njöt i fulla drag! Toppenbetyg på hela kvällen med andra ord! 

Så nu går vi in i avslutningsveckan, på torsdag springer vi ut! Helt otroligt! Känns som att det bara var några veckor sen vi började gymnasiet. Och nu ska vi helt plötsligt sluta?! Say what?! Det känns knäppt! 
Men först ska vi fira Bellas student, närmare bestämt imorgon. Blir en biltur med tjejerna till Svängsta för att hänga lite blommor på tösen och sen fira henne hemma!  

RSS 2.0