wihoo, back to school:P

Trevligt, haha vem försöker jag lura? Nej det var inte kul, kemi fixade redovisning, tyska muntligt föredrag gick hem och sov. Vaknade lagade mat och drog till Anna, gunga i rosengården med dig=bästast<3
Sen en tur förbi älskade moster och satt och snackade väldans länge. Nu blir det sova, imorgon är jag ledig på förmiddagen och då ska jag hör och häpna sova! Förvånande va, jag som ALDRIG sover;)
Undrar om någon gick på det...

Hemma, var det nu är

Då var man hemma från Berlin, åh vad jag älskar att vara på resande fot-finns inget underbarare! Känner mer och mer att min framtid består av en resväska och ett pass, kommer nog aldrig att kunna stanna på samma plats någon längre tid. Tror att det har med att göra att jag är väldigt rastlös och har svårt att sitta still någon längre tid.
Jag brukar likna mig själv vid en snigel, en sån med hårt skal som alltid bär runt på sitt hem. Det gör jag också, hemma är ju som vi alla vet där man har sitt hjärta och hjärtat är lite svårt att inte bära med sig.
Men nu blir det några veckors vistelse i underbara Karlshamn, sen får vi se:)
Ciaoo

Packar:)

Åh vilken skön dag, har bara tagit det lugnt läst en bra bok och tittat på tv! Sen har jag tränat och sovit och nu tittar jag på film, Deja Vu:) Den filmen har det mesta!
Kan inte fatta att jag åker till Berlin imorgon, det känns som det var igår vi bestämde oss för att resa och började samla pengar. Och nu är det helt plötsligt dags att åka!
Det ska bli jätteskönt att komma bort ett tag, speciellt nu när det händer massa interna saker som är mindre behagliga men trots det ganska absurda och barnsliga.
Nej nu fixar vi packningen och sen sover=)

Dagen efter

Alltid lika underbart att vakna dagen efter en fest och känna att man är pigg och fit for fight direkt:) Igår tankade jag kärlek från min underbara klass och njöt i fulla drag av allas närvaro. Lite spill frå man såklart räkna med, lyckades dessutom tappa bort en chokladkaka. Men det är ju sånt som händer.
Det inträffade även mindre trevliga incidenter, blir spännande att se utgången av detta! Menmen shit happens, majoriteten av kvällen var mycket trevlig och det blev dans hela natten lång, det sprack till och med byxor lite här och var, så går det när folk tar ut svängarna;)
Idag blir det packning och förberedelser inför morgondagens berlinresa:) Det senaste året har jag levt mer eller mindre i en västa, and I love it:) Trevligt folk kommer under några dagar invadera Berlin, hoppas på ett par nya skor och lite andra saker som är nödvändiga när man är i Berlin.
Nu blir det lite matlagning, kom precis på att jag har glömt äta idag..så kan det gå när man packar för fullt, haha senila jag!
Ciaoo

Life as I picture it?

I morse inträffade något mycket märkligt. I normala fall hänger det tre tavlor över långsidan på min säng, men i morse vid femtiden när jag vaknade till så låg den mittersta tavlan nere i sängen över mina ben?! Kan inte låta bli att undra hur hårt jag inte måste ha sovit för att inte vakna när det trillar ner en stor tavla på mig, ytterst märkligt...
Funderade ett tag på att bara låta den ligga och lugnt somna om, men tyckte att det var lite läskigt att sova med en tavla som tydligen kan hoppa ner från sin krok helt själv i sängen, sagt och gjort jag tog tavlan och bar ut i köket. När jag passerade hallen mötte jag mor min som undrade vad f** jag gjorde  bärandes på en tavla i hallen klockan fem på morgonen. -Den trillade ner, var mitt enkla svar. Sen placerade jag den på köksbordet och gick och la mig igen. Nu är tavlan på plats igen, hoppas den inte trillar ner fler gånger för då undrar jag vad det är för läskig tavla igentligen?
Anyway, ikväll blir det grillfest med brännboll och allmänt mys:)


Yes:)

Dagen inleddes mett matte c nationella, mina åsikter om hur det gick? Inga kommentarer!
Därefter tyskapluggande och därefter sjukhuset, har nu ett järnvärde över den lägsta gränsen för första gången på väldigt länge:)
Sen tillbaka till skolan för lite svenska och därefter vara moraliskt stöd vilket var mycket trevligt:)
Sen direkt hem till Amelie för middag, tacos, mums;) Och sedan spela spel fram tills typ nu! Fick även känna på lite sparkar från den lilla plutten i hennes mage, helt otroligt. Kan knappt fatta att det kommer att komma en bäbis om några månader, än mindre att den har befunnit sig cirka en meter från mig hela kvällen i hennes mage. Helt sjukt mysigt:)
De kommer verkligen att bli superbra föräldrar och en annan hoppas på många mysiga stunder fyllda av barnvaktande och lek:) Vi gick även igenom deras namnförslag, vilka som fanns med på listan säger jag dock inte;)
Nu blir det lite sömn innan kemi-plugg och sen klassfest imorgon:)
Sleep tight don't let the bed bugs bite

Älskade, patetiska klass

Eftersom att hela vår klass tydligen är fruktansvärt patetiska så tänkte jag att jag lika gärna kan fortsätta vara patetisk ett litet tag till. Min åsikt är att klassråd är till för att säga vad man tycker och tänker. Det gjordes igår, klassen var överens om att personerna i fråga visste vilka det pratades om. Därför tycker jag att man faktiskt har sagt det till dem. Dessutom har jag ett flertal gånger på lektionstid hört det sägas till personerna i fråga. Har klassen inte då sagt sin åikt? Jag tycker det, men jag är ju patetisk jag också så vad vet jag?!
En sak som jag inte kan låta passera osett är ifall det inte är lite patetiskt att skriva sina kontrings-åsikter i stället för att säga dem rakt ut? Är inte det lite dubbelmoral?
Nej nu ska jag sluta vara patetisk och gå och ha matte!

Skånerunda:)Idag tog kursen miljökunskap och packade in sig i en buss och styrde mot skåne. Besökte bland annat Haväng och Brösarps backar. Trevligt litet gäng och riktigt fint väder hade vi så jag är mycket nöjd med dagen. Redovisningen om Brösarps backar gick ju i hamn den också trots att jag skrev ihop den på bussen dit! Lyckades även blöta ner mig när vi var i Haväng, ramlade inte i men ramlade i vattnet(när jag redan gick i det alltså). Ursäkta ordvitsen men i situationen var den faktiskt ganska passande tro det eller ej.
Nu har jag ägnat mig åt lite restaurering av det yttre inför morgondagen så att man kan visa sig utan att skämmas, haha man är ju inte så fräsch efter en dag i en buss;)

Söndag


Söndag med Georgia Rule och svenska, kunde ha varit värre. Jag har än en gång bestämt mig för att ta tag i mitt liv. We can all survive, you just don´t have to be so damn sad doing it.

Lördag

Hallå livet vänta jag skulle med!
Puh, har igentligen inte så fruktansvärt mycket att göra men ändå känns det som att jag inte hinner med någonting. Idag har jag till exempel skrivit ett mail, inget mer. Vad jag borde ha gjort är dest mer, jag borde ha pluggat till provet på måndag och städat och fixat massa småsaker. Men det löser sig väl med tiden det också antar jag:)
Nu ska jag laga mat och titta på film, finns inte på att göra listan men ack så mycket trevligare än att plugga;)


RSS 2.0