Hey everybody let´s Party?

...Eller inte, biologi som gäller hela kvällen och natten:S
Alla i klassen verkade ha lite panikångest idag om provet imorgon, men vi lyckades slippa stanna till fyra och kolla på film med tyskan mot att vi lovade att se den i helgen.
Så det var ju positivt i alla fall för man är så himla trött när man gått till fyra, vi gör ändå det tre dagar i veckan:/
Men nu blirdet mat och plugg
ciaoo

Hej hopp:)

Payed a visit to the doktor idag, tog massa prover och sånt. Han hittade ingen infektion men jag hade lite lågt blodvärde och kommer att bli tvungen att äta lite kosttilskott ett tag. Annars var det bara att vänta tills det släpper:/
Dagen började i alla fall med en skön sovmorgon och visst är det härligt att det är lite ljusare på mornarna när man går upp? Museum med historian och därefter lunch. Stack til vårdcentralen och tog proverna och tillbaka till fysiken. Hemma runt fyra och sen har jag badat och nu blir det käk.
Min dag kort och gott, livet är ibland enformigt men ack så underbart.
Ps. skojade bara, biologiprov på fredag, försökte bara peppa mig själv:/
ciaoo

Bloggen har haft lov

Men nu är den back in action igen:)
Lovet har bara ägnats åt vila och mys, tjejkvällar, teater igår och allmänt sovande:) Har dock fortfarande ont i huvudet imellanåt och det lutar väl åt att det blir doktorn för lite prover senare i veckan:/ Trött på huvudvärk nu:(
Idag har jag i alla fall gjort klart fysikläxan och nu sitter jag här och filar på ett berv i tyskan. Sovmorgon imorgon, kanske ska ta och ringa doktorn då.
Vi hörs ciaoo

Loov

Nu är det äntligen sportlov:) Skönt att äntligen kunna sova så mycket man vill. Mitt under engelskaprovet idag gick brandlarmet, så det blev till att gå ut och förfrysa i 15 minuter. Jacka var ju bara till att glömma, så alla stod och huttrede i en lite ring. Sen gick vi in och skrev klart. Kom försent till gympan på grund av att jag skrev engelska så länge, men gympa läraren var också sen så det gjorde ingenting. Hockey var det som gällde, anders ramlade ju faktiskt till sist! Matte på eftermiddagen med patrik som vikarie då gick brandlarmet igen, ut i kylan igen!! Frös gjorde vi men vi den smarta idén att ställa oss vid väggen, där var det varmare. Men nästan precis då fick vi gå in så det gjorde inte så mycket nytta. nu ska jag äta
ciaoo

Tanter som prutar?

Jo helt öppet på bromölla möbelaffär, hon var hyfsat envis och jag följde matchen med stor spänning.
Tanten om en soffa: Men vi får hem den utan kostnad för frakten då eller?
Butiksguben: Nej, det kan jag inte göra
Tanten: Men såklart att du kan, [lite sådär lagon flirtigt;) ]
Butiksgubben: Nej du, jag sålde faktiskt två sådana här igår
Tanten: Ja men då har du ju tjänat in så att vi kan få frakten gratis då
Butiksgubben: Nepp (Stenhård, värsta iceman)
Tanten: Nehepp
Tantens make (som förövringt under övanstående konversation har lyckats lyfta på kuddarna i soffan och kollat så att de är vändbara och testsuttit den och tagit sig upp till stående position igen med vissa svårigheter): Är det en svensk soffa eller polsk eller vad?
Butiksgubben: Nej, den är kinesisk men du ska ju inte prata med den ändå!
Maken igen: Ja de är duktiga de där kineserna!

Efter den repliken låg jag dubbelvikt på golvet och vred mig av skratt!

Hittade också sveriges klart skönaste dörrmatta;)
image114

Fanns även en där det stod "I det här huset bor en golfare och en NORMAL person"

Hemma..

Nu har jag i och för sig varit hemma ett tag, men när detta inlägget börjades så hade jag precis kommit hem. Men jag bestämde mig för att göra ett litet telefonsamtal så jag får fortsätta skriva nu;)
Inte hänt så mycket i skolan bara väntat på att man skulle få gå hem, måste plugga engelska sen också. Men nu ska jag åka till bromölla, vi hörs
ciaoo

Huvudvärksfri?

...Trodde jag ja! Vaknade huvudvärksfri, för första gången på en och en halv vecka. Men nu är den tillbaka, inte mycket men den finns där helt klart.
Meningen var att man på svenskan imorse skulle ha skrivit en recension om teatern igår, men det var verkligen jättesvårt att komma någonstans. Får göra lite på den hemma eller nåt.
Måste rusa till biologin, ciaoo


Sova

Tröttheten smög sig på mig när jag och mammsen var på asarumsmöbler, snacka om att de har ett par lampor där. Kändes som att befinna sig i ett solarium, men solbränd blev jag inte men var extremt nära att bränna 100 kronor på två kuddar. Men nu måste jag sova, somnar när som helst!
Vi hörs imorgon puss på er


Teater

Då har vi varit på teater med skolan, det var rätt bra:) Handlade om en kille (stureplansbrat) som blivit rullstolsbunden i en mopedolycka och hur hans liv blev efter olyckan.
Nu sitter vi här och försöker hitta lite fakta till vårt grupparbete, om "att skräddarsy sitt barn" helt sjukt konstigt faktiskt:S Tydligen en ganska stor industri i Kalifornien, vad är det underbara med att få barn om man kan beställa dem lika lätt som en klänning från HM? Älskar man inte barnet lika mycket om man inte får beställa hud och hårfärg??!!

Tung dag

Första dagen i skolan efter sjuktiden, inte frisk än men kan inte missa mer nu.
Men gud vad trött man blir, var helt slut vid lunchen. Efter skolan var det studentkommitemöte och sen hem. Gick prommenad med mamma och vi köpte lax på rökeriet, värledens godaste med romsås(Y)
Chock idag när jag kom till skolan och upptäckte hur mycket fysik jag missat:S Blir väl att göra lite på lovet:/
Men nu blir det tyskaglosor och film


Ät inte på lördagkvällar!

Satt precis och tittade på melodifestivalen igen på 24:an och herregud, jag missade tydligen det bästa igår. Pausunderhållningen när det var dags för den så gick jag och värmde mat och satte mig i köket och åt:S

Vad är kärlek?
När det bubblar i kroppen som en kolsyrad dricka,
när du fnissar som en liten flicka.
När man känner nåt man can't deny,
when the eagles fly
over mountains high.
När all oro är som bortblåst och försvunnen,
när Simba återvänder i lejonkungen
När man bara drar replik för att slippa krångla,
min pappa är rik vill du hångla?
Om man spärrar upp sina ögon och tittar bak, med huvet ut,
då ser man galen ut!
Det har egentligen inte hit å höra,
det är bara en grej man kan göra..
När jag dansat med Elin en sommarnatt lång,
och vi satt på en parkbänk, jag var kär - hon drack rom
När Elin sa att jag var den vackraste som finns,
såg in i mina ögon och kräktes på mina jeans
Våga styr som en kapten, våga fall som ett löv,
våga chansa och se hur det går.
Vad är fegt?
Vad är mod?
What is love?
Baby don't hurt me, don't hurt me no more.
Från en afton som doftar lite YMCA,
tack Göteborg ni är kärlek för mig

Älska den killen, annars begår ni ett STORT misstag!


Ny Design

Ja, jag tyckte att det var på tiden att jag varierade mig lite. Eftersom att jag är den mest otekniska man kan tänka sig så är det väldigt bra att det finns färdiga designer som det bara är att trycka på en knapp så är allt klart.

Sol:)

Det är faktiskt sol ute, nej seriöst jag skojar inte! Det ÄR sol! Mormor har precis varit här och vi har ätit middag och fixat lite. Nu bänkar jag mig vid tv:n för att titta på skidskytte VM, lite sådär halvt seg efter middagen. 
Vad tycktes om melodifestivalen då? Jag gillade Amy Diamonds låt, den var bra! Men jag vet inte rikitgt när det gäller Christer Sjögren, men det gick ju bra för Ukrainas julstjärna förra året i Eurovision så varför inte?

Lördag

Gokväll:)
Jag har precis käkat och tittar nu på tv, men det är ju inget bra på tv än:/
Idag har jag mestadels vilat, men är dock lite piggare idag än igår. Mamma har putsat fönster så det blev kallt som satan efter ett tag när fönstret var öppet:P Nu ska jag titta på roomservice, ursäkta för dålig uppdatering idag:/

Vad är det för väder?!

image112

Dimma och regn, tjohoo vad upplyftande:/
Tur att man har sin älskade dumburk som sällskap i dessa svåra tider, haha. Glöm inte "Guess who" på femman ikväll 21,00.
Just nu sitter min kära papps och tittar på något program om pompejji, så man får underhålla sig med datorn ett tag. Funderar på om jag skulle gå ut och ta lite frisk luft, har ine varit ute sen jag kom hem i tisdags kväll, kanske hjälper lite. Man kaske blir frisk fortare då? För nu vill jag bli frisk!

Skönt

Mattelärare Per ringde nyss och berättade att jag slipper göra provet imorgon om jag inte orkar. Lite skönt faktiskt, det hade ändå inte blivit något bra resultat om jag gått dit och gjort skiten:/ Nu får gärna huvudvärken släppa, nu är jag trött på det här. Fyra dagar i rad!
Men det kunde väl varit värre antar jag.
Men nu ska jag sova lite.
ciaoo

Fortfarande sjuk:/

Läget är ungefär som igår, en aning piggare kanske svårt att säga! Men lika ont i huvudet idag i alla fall, måste plugga på matteprovet sen. Det måste jag släpa mig till skolan och skriva imorgon, ska överlägga med mammsen sen om jag ska gå till skolan direkt på morgonen eller om jag ska bara gå dit för att skriva matteprovet.
Vi hörs kanske sen


Sjuk

Då var det dags igen, fått någon mystisk sjuka. Kan i princip inte göra så mycket mer än att ligga och stirra på tv.n:/ Har haft ont i huvudet i fyra dagar nu och det släpper inte, eller jo för korta stunder ibland. Lyckades i alla fall äta lite innan, igår var jag hos skolsköterskan. Hennes utlåtande blev: Du har arbetat och stressat för mycket med en infektion i kroppen, gå hem och lägg dig du måste lyssna på din kropp! Så efter engelskan fick man traska hem och lägga sig och här får man väl ligga ett tag. Ska titta på en film nu sen får jag väl försöka göra lite matte.


Hm

Nu ska jag ta tag i min HM beställning, den måste iväg nu. Vill helst ha kläderna innan resan, NOT troligt men hoppas kan man ju:P

Söndag

Snacka om en effektiv förmiddag, jag hann både med att sova ut äta frukost med mormor som åskådare och umgås med mormor och mamma en stund. Sen bar det av till Julia och vi gjorde vår historiaredovisning, någon som har hört talas om Emanuel Swedenborg? Nej jag trodde inte det heller, men tydligen är han en av sveriges mest interntionellt kända författare:/
Vi blev klara i alla fall, när jag kom hem så hamnade jag framför tv:n och somnade.
Nu är det tv som gäller
ciaoo


RSS 2.0