Lurad

Trodde du verkligen att jag skulle avslöja slutet? Nej du får minsann precis som alla andra läsa boken, jag lovar det är värt det!:)
Dagen började med att jag blev väckt av min mobl klockan åtta lagom skoj, blev riktigt rädd med tanke på att jag hade somnat med den i handen och den var på ljudlös med vibration så jag fick en liten chock!
Men jag somnade snabbt om igen. Behöver jag säga att personen som skickade det inte fick något svar vid den tidpunkten, hey jag sov faktiskt! Men jadå jag svarade senare vid en mer mänsklig tidpunkt. Satt en stund vid datan och då fick man naturligtvis virus på den, lagom skoj:/ När jag väl hade fått bort det fick jag för mig att jag skulle springa en runda, sagt och gjort. När jag kom hem igen fanns det ett meddelande från Anna på mobilen, hon var i stan med sin pojkvän. Man var ju tvungen att träffa dem en stund så jag skyndade mig in till Christins.Pallrade mig till expert där jag inhandlade nya hörlurar till min mp3 och gick hem!

Väl hemma packade jag lite saker och åkte till lilla mormor, vi skulle baka, eller ja jag skulle baka och lilla mormor skulle titta på! Det gick prima och det blev en perfekt kladdkaka vilket är i stort sett det enda jag kan baka. Men det gör inget det är ju gott!
Japp, det var i stort sett min dag och från och med nu så lovar jag att bli bättre på att blogga oftare!
Ciaooo för nu


Underbart...

Är kort, alldeles för kort!
För även om det tog ett tag att läsa klart Harry Potter and the Deathly Hallows vill jag inte att det ska vara slut.
Boken var verkligen underbart bra och utan konkurrens den bästa hittills!
Men nu kommer det liksom inga mer, det har ju blivit tradition att gå och vänta på en ny Harry Potter bok och sedan sträckläsa den och sedan återgå till väntan på nästa.
 Den första boken, Harry Potter och De Vises Sten köpte jag i samband med att vi skulle göra en pjäs av den i klassen och då var det ju bra att ha läst boken tänkte jag (ja någon nytta gör det säkert Bonnie lilla).
Pjäsen blev tyvärr inte så mycket mer än repetitioner där vi dock hade riktigt kul, men jag visste inte vad jag hade gett mig in på! Jag var fast, boken lästes ut på två dagar och sen bar det av till stan för att köpa nästa bok som även den lästes ut på två dagar. Sen dess har jag älskat dessa underbara böcker och beundrat författarinnan för hennes fantasi och tro på sig själv, det är ju inte lite jobb hon har lagt ner. Och allting började när Joanne Kathleen Rowling satt på ett tåg från Manchester till London, där hon säger att Harry Potter bara dök upp i hennes huvud och när hon kom fram till London så hade flera av karaktärerna radan tagit form. Om hon inte hade åkt med just det tåget just den dagen eller kanske bara suttit på en annan plats kanske aldrig idén hade kommit till henne, eller om hon hade struntat i det och inte brytt sig om att skriva ner berättelsen eller inte vågat skicka in den. Då hade ju världen gått miste om dessa underbara böcker som kan läsas om och om igen utan att bli tråkiga.
Även om det är synd att det nu inte kommer några fler böcker så kan man ju läsa de sju som redan finns och glädjas åt att hon trodde på sig själv och vågade satsa på sin idé och skriva boken och skicka in den till bloomsbury förlag, det är inte alla som vågar det men hon gjorde och det lyckades och det är jag mycket glad för!


Men jag kan ju inte ljuga om att jag lite i hemlighet kommer att gå och vänta på en ny bok i serien och hoppas att hon återigen hamnar på rätt plats vid rätt tilfälle för vem vet nästa gång hon sitter på ett tåg mellan Manchester och London får hon kanske besök av Harry igen...Anna-Dag:)

Idag har det varit en Anna-dag, äntligen! Efter att jag tro det eller ej steg upp halv tio och duschade och fixade så mötte jag upp Anna på torget runt kvart över tolv. Därefter styrde vi stegen mot bönan där vi åt en lååång lunch, och satt och snackade riktigt länge! När vi inte orkade stanna där längre pallade vi oss runt i diverse affärer och tittade  
för att sedan hamna i hamnen där det blåste orkan och man fick hålla ordentligt i hatten! Där satt vi ett tag och bytte livserfarenheter och diskuterade livets stora frågor, haha vad poetisk man känner sig!
Vi bestämde oss för att röra oss mot pop-shop där vi båda ville titta på Marilyn tavlor, men det var oturligt nog semesterstängt:/ Men inte blev vi speciellt ledsna för det vi gick helt enkelt vidare och på torget fick Anna vara med på radio, haha jag ville inte så jag övertalade henne att göra det;) VI hamnade på en bänk och det kom en tant med en tax och gjorde oss sällskap. Där satt vi ett tag. En ganska komisk kvartett skulle jag vilja påstå, en tant, en tax och två tjejer som funderade på livet! Men vad är väl livet utan en parkbänk med en tax och en liten tant då och då? Vi fortsatte att prata och gick in på fyndkällaren sedan rörde vi oss mot torget där vi tog reda på när Annas buss skulle gå. Vi satte oss i busskuren och kollade på alla människor som passerade, när Annas buss kom blev det kramkalas och vi beslutade att hon skulle ringe mig nästa gång hon var i Blekinge! Detta var altså min Anna-dag i korthet och då menar jag verkligen korthet!
Ciaoo för nu!

Harry Potter

Då var det dags, jag har varit uppe på bokia och hämtat mitt sprillans nya exemplar av Harry Potter and the Deathly Hallows. Man får se hur det går att läsa den på engelska, men hallå vem orkar vänta till december?! Inte jag i alla fall! Vad beträffar engelskan så vänjer man sig säkert efter ett tag:)
Ja, annars har det inte hänt så mycket idag. Jag vaknade runt två-tiden och ringde Anna, planen för hennes dag var gäster. Så det blir en Anna dag imorgon i stället och det ska bli helt underbart, jag har bara träffat henne en gång sen två veckor innan skolan började förra året. Så man kan säga upprepade gånger att jag har saknat henne! Nej nu ska jag läsa lite i min bok!
Ciaoo för nu/Miss Brilliott

Göttans

Nu kan man blogga dygnet runt om man vill, vilket är ett stort plus eftersom att jag oftast är mer aktiv på nätterna än på dagen! Hmm, vad ska man skriva om nu då? Jo jag möblerade om mitt rum igår(söndagen), det blev hur fint som helst och äntligen blev jag av med korridorskänslan. Inte visste jag att det kunde samlas så mycket damm bakom en bokhylla men det kunde det bevisligen. Motvilligt gjorde jag också en liten utrensning av mina kära ägodelar, jag hatar att sortera ut men ibland måste man ju annars finns risken i alla fall i mitt fall att man drunknar! Och det vill man ju inte!
Var nyss en runda ute på stan och det är verkligen som en helt annan stad nu när alla saker från östersjö är borta. Om det inte var tänt i vissa fönster kunde man tro att staden precis hade blivit bombad, för så dött är det!
Nu ska jag snart gå och sova en stund, hoppas att Anna ringer senare och att planen för hennes dag heter Bonnie!
Ciaoo för nu!


Laptop:)

Ja, nu sitter jag här i min säng och skriver
blogg på min nya Laptop.Enorm skillnad om man jämför
med den stora grejen de kallar dator som vi har i vardagsrummet!
Dagen började med att jag steg upp efter en natt med dålig sömn
på grund av regn och blåst mot fönstret.Lagom irriterande!
Sofie ringde och vi bestämde oss för att sticka in till stan en sväng.
75% rea på glitter och 70% på guldfynd, klart att man måste kolla:)
Det blev ett par öronhängen på glitter och två halsband på guldfynd,
bilder kommer om inte kameran bestämmer sig för att strejka!
När jag kom hem fixade jag min laptop och här är jag altså nu!
Men nu kom Sofie och vi ska titta på film!

Sammanfattning av östersjötiden!

Ja, jag vet jag är lite sen i bloggandet men det har inte funnits så
mycket bloggtid i festivalvimmlet
Men här kommer äntligen lite bilder!

image9
Bilden ovan:Jag första kvällen!

image11
Thunder Bella och Jessica åkte, men höjdrädd som jag är valde
ja att stanna med bägge fötterna på jorden!

image13
Den enda bra bilden jag fick av karnevalen innnan jag stack!

image14
Sandra kom fram till att hon var lika ovig som ett kylskåp, så det så!

image15
La vie á Paris?

Melodie Swiata eller Melodies Of The World!

Iförrgår invigde karlshamns musiksällskap tillsammans med sångare och dirigent från Polen
östersjöfestivalen, med konserten Melodies Of The World! Trots tjuvstarten på onsdagen
så var det på torsdagen det började på allvar! Klockan 15,00 var det dags för soundcheck 
på stora scenen, det blåste riktigt rejält och noterna flög åt alla håll.Efter viss förvirring
om hur man fäste mikrofonerna lyckades jag! Men helt plötsligt blev soundchecket
ett genrep, alla låtar spelades igenom och det tog lite längre tid än vad vi hade väntat oss.
Efter sounchecket gick jag hemåt för att byta om till konsertkläder för att sedan förflytta sig
tillbaka mot stan där det var dags för karnevaltåget. Hann bara se ungefär halva innan
kvart över åtta då jag skulle vara inne på rådhuset och fixa det sista.Tog några bilder
men de blev inte bra alls:/
Nu började nerverna verkligen göra sig påminda och det kändes som magen åt upp sig själv
inifrån, men nervositet sägs ju vara prestationshöjande! När klockan var lite i nio
entrade vi scenen, mikrofoner sattas fast på instrumenten och sen var det dags!
Det var en riktigt läskig känsla att vara på scenen men konserten blev riktigt bra
och alla verkade nöjda och glada!
Efteråt var det dags att göra sig iordning för en kväll ute med tjejerna:)
Dagen var riktigt lyckad och trots att jag hade ont i armarna och ryggen så
var jag mycket lycklig där jag gick runt på stan i natten!

 

Kristianstad:)

Idag har jag varit i Kristianstad och shoppat, trevligt trevligt!
Hittade riktigt mycket snyggt, UCLA tröja (Jag älskar) från Bikbok och massa kläder från HM:)
Det fick bli en bok på bokia också, Sandor/Ida har varken läst den eller sett filmen så det ska bli kul.
Eftersom att det var rea överallt så var det ganska stökigt och mycket folk överallt ganska komiskt att
se allt folk som förtvivlat försökte ta sig fram i folkmängden^^
Nej, nu är det dags att packa och sticka till sommarstugan och vara social med familjen!
Ciaoo för nu!

SolSolSolSol!

Det har varit sol idag:) Skönt med lite omväxling, säga vad man vill om regn
med speciellt mycket sola-och-bada blir det inte:/
Men idag så:) När jag tittade ut genom fönstret i morse såg jag en stoor gul sol,
vad gjorde jag då? Inte grät jag i alla fall;)
Men trots detta har det blivit ganska mycket innomhus idag,
ibland känns det skönt att bara vara inne och veta att om man skulle vilja gå ut
så är det möjligt för att solen faktiskt skiner!

Saker jag vill ha just nu!:
IPod Shuffle
Bespoke-väska
Snygg bränna
Vagabonds snygga svarta pumps
Marinblåa tygskor (kalla mig konstig men de är bara såå fina)
image8image9

RSS 2.0