Plugga dig gul och blå

Nu är det sista rycket inför studenten, samhällsprov på fredag, samhällsinlämning på fredag och svenskaredovisning på torsdag. Puuh! Men nu har man studenten inom en inte alltför avlägsen framtid vilket hjälper till att motivera en. Det är ju bra i alla fall! Igår blev det skattjakt, troll-lagets insats var grym! Tyvärr ser det inte ut att bli mer studentaktiviteter på grund av att folk betedde sig lite dåligt under kvällen. Synd det:(

Ikväll är det danskurs för avgångseleverna inför balen i bellevue. Förra gången var det riktigt roligt, hoppas det blir lika kul ikväll! Sen efter kursen blir det att plugga lite till inför samhällsprovet och läsa på lite om samhällsekonomi så jag och kajsa kan skriva en bra uppsats imorgon=)

Svenskaredovisningen ska handla om en bok och en författare. Man ska redogöra för bokens innehåll och författaren och jämföra med annan litteratur från andra tidsperioder. Jag valde Doris Lessing. Tyvärr har jag som vanligt börjat läsa alldeles för sent. Detta gör att jag inte kan läsa första delen i hennes mästerverk våldets barn med eftertanke utan måste stressa igenom den. Att man aldrig lär sig! Men förhoppningsvis blir det bra det med=) Nu är det i alla fall snart sommar!

Fortfarande sjuk

Inte roligt att bara kunna ligga i sängen och känna sig värdelös. Inte roligt alls! Borde dessutom plugga. Borde verkligen göra klart min miljöpolitikuppsats. Det ska jag göra innan jag somnar ikväll. Det bestämmer jag nu! För imorgon måste jag börja plugga till samhällskunskapsprovet. Och historiatentan. Så det är bara att ta tag i det. Jag förstår inte varför det alltid är så svårt att ta tag i läxarbete. Det brukar ju oftast gå ganska smärtfritt när man väl satt igång. Det är bara själva igångsättandet som är jobbigt. Sen är väl inte motivationen på topp just nu heller. Men jag var ju så grym på att arbeta under tidspress förra veckan. Har det bara försvunnit nu eller? Det mest logiska svaret på den frågan är förmodligen att ja, motivationen har försvunnit. Förra veckan älskade jag det jag gjorde. Det gör jag inte nu. Men jag ska försöka ta tag i det ändå!

FamiljenSå, då var man hemma. Saknar alla jättemycket! Otroligt hur nära man kan komma människor på bara en vecka! Defenitivt det bästa jag har gjort i hela mitt liv! Sen jag kom hem har jag sovit nästan konstant. Det har nog blivit lika mycket sömn senaste dygnet som det blivit totalt på hela veckan i Österrike. Men gud vad kul vi hade!
Nu ska jag kurera min halsfluss och sova ännu mer. Imrgon ska jag försöka plugga lite.

Hektisk vecka

Denna veckan som nog varit den mest fullspäckade och stressiga vecka i hela mitt liv. Har nog också varit en av de roligaste. Himla mycket och göra, ingen sömn och alldeles för mycket festande. Men det har såklart varit roligt också. Men det straffar sig. Jag har nämligen fått halsfluss. Inte speciellt nice. Fått penicillin idag och imorgon är det dags för hemfärd. Jag har packat det mesta och nu ska jag stänga fönstret och släcka så att Kicki får sova! Jag är grymt trött!

RSS 2.0