Cafeterian

Idag blev det cafeterian för min del, stod med Linnéa på förmiddagen och Sofie på eftermiddagen . Fast vid närmare eftertanke så var jag väl inte där så himla mycket sprang mest runt och försökte få lite ordning på studentkommittén och studentmössor och planeringar hit och dit.
Sprungit runt på skolan och satt upp 21 lappar med schema för utdelningen, om någon missar det nu så är det banne mig inte mitt fel!
Imorgon blir det cafeterian igen, därav luktar det åter igen kladdkaka i vårt kök. Ska dock försöka smita ifrån och vara med på mattegenomgången första halvtimmen eller något, matteläraren är inte helt nöjd med att jag missat så mycket matte på den nya kursen. Jag är tro det eller ej inte heller jätteglad, okej visst det är skönt att slippa matte men nån gång måste man ju ta igen det också...och det är inte lika kul tro mig!
Imorgon efter skolan ska jag och Julia till reningsverket på studiebesök, måste komma ihåg att ladda kameran så vi kan ta lite bilder till vår presentation.
Nu ska jag försöka fixa allt inför imorgon och sen ta ut kakan och sova:)
Imorgon ska vi även försöka hinna sortera ut de studentmössorna som ska delas ut på måndag.

Aktiv värre;)

Hm, snacka om att jag är aktiv med att uppdatera min blogg. Eller ett tag var jag i och för sig rätt så aktiv, men sne åkte vi till Åre och sen har det hänt en massa saker som har krävt ens fulla focus. Dvs att överleva.
Har i alla fall trots två kaotiska veckor lyckats skaffa mig ett mvg i matte b, mörkare hårfärg och några saftiga blåmärken på grund av att jag är en klant som krockar med bord och dörrar hela tiden.
Ikväll har vi haft repetition med musiksällskapet på lokstallarna, usch och fy vad jag blev trött. Märks att jag inte har spelat på länge, orkar inte en hel fyrasidors låt utan måste sluta spela och sträcka på mig och vila. Något pinsamt faktiskt:P
Men jaja, man får väl bättra sig till Wienerafton, enligt Uffe så är det sex veckor dit. Ingen omöjlighet eller?
Men nu tror jag att jag ska försöka sova lite, hoppas på att någon vänlig själ kör mig till repetitionen imorgon, för det är för kallt för mig i detta land! Det är värsta istid!
Tja, ni får ursäkta ett väldigt oseriöst inlägg, har ingen inspiration till att skriva något djupare;)

with love
miss Brilliott

RSS 2.0