Är det konstigt att man är uppgiven om världens framtid?

Världen och mänskligheten håller på att gå under av både den ena och den andra orsaken..
Vad gör sverige åt saken?
Flygbombar mygglarver med bekämpningsmedel i dalälven!

Det är i sådana lägen man är mycket stolt över sin svenska nationalitet...

Glappet

Riktigt bra bok, den rekommenderar jag verkligen alla att läsa någon gång. Det är verkligen riktigt bra handling, man känner verkligen igen sig i vissa situationer och känslor.
Dejta för helvete inte 35-åriga gifta advokater, lova mig det!?


Från mig till världen:)


Uttråkad...

Normalt sett har jag sovit som en gris vid denna tiden sista veckorna, förutom igår i alla fall. Men nu sitter jag här igen och kan inte sova. Förbaskat jobbigt asså!
Att jag längtar efter att umgås med lite normala människor imorgon och fira midsommar riktigt ordentlig gör inte heller saken bättre. Men med lite bra musik så blir till och med sömnlöshet en trevlig upplevelse.
Idag har känslorna varit mycket blandade, dessa känslor har tacklats genom sängliggande, tvättstugan och försök att ta reda på vad som finns på alla gamla skivor i min skrivbordslåda.
Efter ett långt telefonsamtal kände jag mig något bättre till mods. Lagade riktig mat och inte mackor eller nudlar! Och jag gjorde det inte för att sysselsätta mig utan för att jag faktiskt tyckte att det var roligt att laga mat:)
Imorgon måste jag köra och hämta systemkameran i sommarstugan, när det gäller att dokumentera midsommarafton 2009 duger det minsann inte med min vardags kamera!
Nej usch vad tråkigt jag har, nästan så att det är bud på att ge sig ut och springa en runda!
Vill ha imorgon nu!

På mitt nattduksbord just nu


Städning och ledig dag=)

Igår var det studentbal på skolan, alla var så himla fina! Kan inte fatta att det är vår tur nästa år! Ska bli grymt roligt!
Men samtidigt så vill jag verkligen njuta av mitt sista "sommarlov" i den bemärkelsen och mitt sista år på gymnasiet fyllt med nästan uteslutande kurser som jag faktiskt gillar!
Syster var naturligtvis mycket vacker igår och jag var mycket stolt över henne och på torsdag är det dags att vara stolt igen för då är det utspark. Med tanke på att jag är stolt över henne varje dag så lär inte det vara något problem;)
Idag har jag inga lektioner så jag har tagit det väldigt lugnt idag, ställde ingen väckning, åt framför tv.n och satte mig sedan och läste tidningen. Men nu blir det lite städning och så, det är lite stökigt på mitt rum(A)


Gårdagen

Kort sammanfattning av gårdagen:
Antal minuter i solarium: 22,5
Antal gubbar som tutade på mig under prommenaden till solariet: 2
Antal spisar som gick sönder: 1
Antal pappor som lagade spis som hade gått sönder: 1
Antal proppar som skruvades ut: 1
Antal personer vars hår färgades: 1
Antal klippningar av mitt hår: 1
Antal minuter hos frisören: 15
Antal kramar: många
Antal kattbett: 1(i kinden av alla ställen)
Antal lektioner som fullföljdes: 0
Antal föräldrar som undrar om jag förstår vad jag ställt till med: 2
Antal arbetskamrater till föräldrar som undrar vad jag har ställt till med efter allt som föräldrarna gjort för mig: många
Antal bråk med föräldrar: 4
Antal högskolepoäng: Mer än 30


RSS 2.0