Krigsföring

Städat ur alla lådorna under min säng:) Alla tre faktiskt!
Förkyld har jag också lyckats bli, måste kureras snarast möjligt!
En sak som dock är lustig är att rummet i skrivande stund ser hemskare ut än när jag började städa idag..det är typ som att rummet försöker säga till mig: Det är ingen mening, bara ge upp direkt i stället så sparar du tid! Men jag tänker minsann inte ge mig, nu är det krig. D.v.s jag vs. alla mina grejer som av någon lustig anledning ockupperar mitt golv?!

En positiv grej som kom ur städningen var ett recept på vegetarisk lasagne som jag letat efter länge, annas var det mest nysningar framkallade av dammet som blev resultatet. Och sönderslagna tår, jag lyckas ALLTID slå i mina tår någonstanns eller snubbla över någonting, min kära mor har haft ganska roligt åt detta fenomen under dagens gång!
Tro mig, det är faktiskt möjligt att snubbla över samma dammsugare tre gånger på en dag! Det är inte ens svårt!

Nej nu ska jag plugga biologi b redovisning till imorgon och dricka te med förkylningshonung i, japp det finns faktiskt tro det eller ej;)

Prommenad

Årets sista dopp kommer förmodligen att genomföras ikväll, med Julia som sällskap:) Men inget bad för hennes del, hon är förkyld stackarn:/
Måste städa upp här lite och sen ta reda på hur det blir med biologiarbetet imorgon.
Borde städa upp på mitt rum också eftersom att jag får ny säng på onsdag, måste sortera ut all skit som ligger i lådorna under den gamla sängen. Sen blir det förhoppningsvis ny garderob snart också, med skoohylloor:) Fett chill!
Kul att få lite nya möbler så att allt inte bara är samma hela tiden.

Jag hatar känslan av att inte riktigt ha kontroll, den känslan präglar mitt liv just nu! Måste försöka återfå kontrollen, undrar hur?
Börjar med att starta en kur enchinacea för att inte bli sjuk;)

Musiksällskap:)

Höstens första musiksällskap idag då, seg som jag vet inte vad. Handleden hängde inte alls med, men det var rätt roligt ändå.
Har i och för sig varit seg hela dagen och inte mått sådär hipphurra. Men vädret har inte varit det bästa så vi skyller på det
Gick åtta till fyra, åkte sen hem till Andrea och pluggade biologi och åt.
Sen musikskolan och nu ska jag sova.
Känner att detta inlägget inte blev speciellt underhållande, men det har inte hänt så mycket som är underhållande idag:/


Just nu på mitt nattduksbordUnderbar bok!

I could have danced all night

I ställer för att sitta med fysik A! Men det är väl bara att gilla läget antar jag;)

Undrar om jag har feber eller något? Köpte en sydsvenskan när vi var och handlade, kan kanske vara trevligt att läsa lite om vad som händer i sydsverige, haha!
Och imorgon har jag sovmorgon till kvart i ett, måste nog sticka till skolan lite tidigare dock för jag behöver hjälp med fysiken! Men sovmorgon är aldrig fel:)
Nej nu får jag fortsätta med fysiken

Hemma igen:/

Då var man hemma från Österrike igen:/ Kom i måndags, längtar tillbaka så att det gör ont! Vi har haft det helt underbart och vandrat massor:) Jag har sett verkliga Edelweiss i all sin prakt, helt fantastiska!
Det var längesen jag mådde så bra som jag har gjort därnere!

Tre första dagarna i skolan efter sommarlovet är även avklarade, vart har sommarlovet tagt vägen? Det känns som jag fick semester för en vecka sen, men i verkligheten är det fem veckor! Hur kan tid gå så fort?!
Så nu sitter man där och måste genomlida fysik och matte vecka efter vecka fram till jullovet:(
Men man får väl fylla sin lediga tid med fina saker så ska det nog gå! För varje dag som går är jag en dag närmare min juristexamen, det lutar åt juridik just nu i alla fall:P

Nu ska jag sova, sleep tight don´t let the bed bugs bite


RSS 2.0