Skolavslutning...

Jaha nu har man slutat nian också och om jag ska vara riktigt ärlig så känns det jätte sorgligt. Klassen 9H kommer för alltid att finnas i mitt hjärta, elever från alla mellanstadieskolor mixades ihop i en klass som enligt lärarna var ganska udda och bortkommen i början. Men allt eftersom att folket har utvecklats i sig själva har klassen också utvecklats och nu är det riktigt svårt att släppa taget. Alla i klassen har liksom utvecklats till lite av 9H orginal. I tre år har vi stått ut med varandra, från det att vi började i sjuan nere på piren till dess att vi gick ut från kyrkan idag. Tre år fylla av gott och ont, tre år fyllda av läxor, prov, redovisningar, tjatiga lärare och ännu mer prov ovanpå det har vi genomlidit tillsammans. Men trots detta så har ingen deppat ihop alla har kämpat på och försökt att pigga upp stämningen på sitt eget lilla vis, ganska underhållande faktiskt! Mentorsträffarna har varit ganska omväxlande och livfulla, ingen har minsann haft tråkigt där inte, det har tillochmed blivit lite pingis inne i klassrummet vilket var riktigtriktigt underhållande. Det har ju även blivit ett antal kategoritävlingar vilket tro det eller ej kan vara ganska knepigt, min mentor fick ett konstigt ansiktsuttryck när hon såg mina svar och skakade på huvudet för att sedan påpeka för mig att Åbo INTE är huvudstad i Finland och att OS faktiskt INTE räknas som en högtid. (Det tyckte jag var taskigt så jag skrev OS i alla fall)


Igår möttes 9H inklusive tillhörande mentorer utanför kyrkan väl inne i kyrkan sorterades man i bokstavsordning för att vi skulle komma rätt sen när man skulle gå upp till rektorn och hämta sitt betyg. Prästen pratade, musikklasserna sjöng och rektorn pratade lite sen börjad de ropa upp klasserna och någonstans i mitten var det dags.. De otroliga 9H (brännbollsmästare bland annat) skulle gå upp och hämta sina betyg. Det var lite jobbigt i och med att hela skolan satt och kollade på men jaja, lite sött var det ändå att se när mentorerna snyftade lite. Rektorn delade ut betyg till var coh en och man fick saka hand och hela kittet! Sen gck vi ner och satte oss igen och efter den persen var det väl ingen som var seciellt seriös vi skrämde upp sjuorna lte med massa snack om hur jobbigt de skulle få att leva upp till vårt rykte (haha det kommer de aldrig att lyckas med ändå). Sen var det slut och vi gick ut och ställde oss utanför. Uppställning för klassfoto och utdelning av blommor till metorerna, i tre år hade man väntat på denna dagen och nu var det liksom över, nu var det inget mer. Man gick runt och kramade alla lärarna som var ganska tårögda hela högen och för en gångs skull hade 9H inte speciellt många underhållande kommentarer. Nu är en del av våra liv avslutat och en ny är på väg att ta sin början. Jag kommer inte att glömma de här tre åren i första taget de sitter som 9H på en SO-LEKTION!

Puss på er allihopa/ Miss Brilliott!

 
 

Utklädningsdag, vi hade ju tur med vädret i alla fall:)

Hej alla glada och ledsna människor därute!
Idag har vi haft utklädningsdag i skolan, det betyder att alla som går ut nian skulle klä ut sig. Jag klädde ut med till tandfé, med vingar och krona och trollspö och hela kittet. Folket var väldigt fina och fantasifulla, sen fanns det ju naturligtvis sorgliga typer som inte hade klätt ut sig alls, menmen är man tråkig så är man:/ Vissa personer slog ju alla rekord, men jag skulle nog inte rekommendera det som ett permanent förslag om man säger så;)
Sen hade vi ju de underbara konserterna med orkestern också, det gick väl ganska bra det med tycker jag om man låter bli att lyssna på mig(A)  Vädret var ju som man förstår av rubriken bra, regnet hängde i luften men regnade gjorde det minsann inte! Lunch på gourmet grön med orkestern var också riktigt trevligt, roligt att umgås med lte folk som man inte umgås med i vanliga fall:)
Aja nu borde jag städa mitt rum men vi får se hur det blr med den saken:P
Men vi höres och synes defenitivt snart igen puss på er alla mina älskligar!

Trevligt att du tittade in:)

Dags att göra som alla andra redan har gjort, blogga! 
Här är det altså meningen att jag ska skriva om alla viktiga och oviktiga saker som händer i mitt liv och det är upp till er att läsa det om ni vill.

Love you all/ miss Brilliott


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0