Självkännedom

Beroende på hur man definierar det, så är jag både bra och dålig på det. Jag tror aldrig att man kan säga att man känner sig själv utan och innan utan att man alltid kommer att bli överraskad i vissa situationer.
Men jag är nog hyfsad på att förutse hur jag kommer att reagera i olika situationer, det är därför jag är orolig nu. För jag har ingen aning om hur jag kommer att reagera, visst visst livet kan bara förstås om det levs baklänges i all ära..men jag vet inte om jag riktigt gillar den idén. Jag vill kunna förstå livet framlänges också annars är det läskigt!
Erfarenheten är en sträng lärare för hon ger provet först och lektionen i efterhand, det är ju i och för sig bra till kommande likartade situationer men det förstår man inte när man är mitt i det. Det är ju nu jag är rädd och behöver erfarenheten och just den här erfarenheten vet jag inte om den finns på lagret för tillfället. Gudarna ska veta att där finns mycket, men denna vette sjutton om jag kan lokalisera. 
 Men man får väl tänka som så att, det är ju ingen som riktigt säkert kan veta vad som är framlänges och baklänges på livet.

Om detta verkar vara helvirrigt så har ni min fulla förståelse, but it makes sense to me:)
That´s the main thing right?
 


Resa:)

Då åker man förmodligen till österrike, om fyra/fem veckor:) Stannar tills skolan börjar, ska bli jätteskönt!
Har längtat så mycket, det är cirka ett halvår sedan jag var där sist. Alldeles för länge!
Blir flyg till München och sen vidare därifrån, ska snart iväg och boka biljetter och fixa lite allmänt så att man slipper betala så mycket.
Nu blir det mat, ciaoo

Jobbjobbjobb

Börjar bli riktigt skillad på att underhålla barnen, lekplatser, hopprep, ritning you name it, I´ve been there done that;)
Undrar igentligen vem som har roligast jag eller barnen, men det det spelar igentligen ingen roll:)
Men jag har lust att hitta på något idag, frågan är bara vad?
Förmodligen blir det en löprunda och därefter sängen. Roligt sommarlov jag har, inte alls enformigt eller så..


EM

Matchen mot Ryssarna är igång och jag har varken hunnit packa eller duscha. Men det hinner jag i pausen, för man kan ju inte missa matchen.
Imorgon blir det sommarstugan med familjen, kan bli trevligt kanske:) Därför måste min packning vara klar ikväll, blir hämtad direkt efter jobbet imorgon.
Så om jag inte hinner få iväg ett inlägg från jobbet imorgon så hörs vi igen efter helgen
Ciaoo puss på er


Just nu på mitt nattduksbord

Tänkte testa en grej, för en sak som man också har tid med på sommarlovet förutom träning är ju läsning.
Så detta är vad som ligger på mitt nattduksbord för tilfället, helt underbar bokserie och helt underbar bok.

Träning

Nu när sommarlovet är här och jag bara har jobbet att tänka på (haha den var bra, som att jag inte skulle tänka på något annat) Men okej let me put it this way, jag har ingen press från skolarbete och då kan jag koncentrera mig på att komma igång med träningen ordentligt.
För det är snart bara ett halvår tills jag ska ner och åka och då måste allting fungera bättre än vad det gjorde i vintras!
Måste köpa nya löpskor, mina är x antal år gamla och mina knän klarar inte det riktigt:/
Så, från och med imorgon är det träning 110% som gäller. För det går inte att sitta och vänta på att det ska hända något, jag måste göra det själv. Och som jag ska göra det sen(Y)
Jävulskt pepp här;)

Alla ämnen klara

Så, då var detta läsåret klart! Allt är klart, i den mån det kan bli det. Men hey har fortfarande chans på att gå ut med 20,0 så why deppa?
Det är bud på lång prommenad och samla tankar och allt, får nog bli det
Over and out


Tyskan, kompletterad och klar

Gött kallas det:)
Nu är det bara engelska och svenska kvar sen kan man kalla sig för stolt innehavare av ett sommarlov;)
Borde igentligen göra engelska för fullt, satt kvar väldigt länge i skolan och jobbade med det idag. Men jag tror inte att det kommer att gå bra ändå, muntliga redovisningar är inte min starka sida:(
Men jag hoppas att mitt betyg i engelska är säkert trots scenskräck, den ska hon ju inte sätta betyg på?!
Dessutom har man ju sina randiga och rutiga till warum man inte mår så bra...
Men nu...maat:)

Precis VG på fysikprovet....INGET OMPROV:)

Väldigt skönt när man vände på pappret och det stod VG med stora röda bokstäver, det betyder att jag har en grej mindre den kommande veckan.
Det återstår fortfarande ett tyska muntligt nationella, en engelska redovisning och en svenska redovisning:/ sen är det sommarlov, skönt eller?!
Sömn är väldigt underskattat, för när man sover så slipper man tänka på någonting annat. Jag har försökt att sova så mycket det har gått i helgen, tolv timmar varje natt:) riktigt stolt över mig själv, ett par joggingrundor har det också blivit.
En riktig ego helg med andra ord, inte för att min vardag försvinner men den blir liksom mindre påtaglig när jag själv känner att jag är pigg och orkar strunta i det.
Måste handla lite grejer tills imorgon också, det blir en lång kväll i skolan och öva på redovisningen i engelska dessutom blir det en tidig morgon i skolan och öva lite tyska med nån frivillig..
Nej nu ska jag ut och springa, vi hörs

RSS 2.0