Rosor är röda:)


Fick en ros av Anna idag, tack hjärtat<3
Jag gav en till henne också, tycker att det var ett bra initiativ av elevrådsstyrelsen att fixa det med rosorna:)
Ikväll måste jag packa klart, har inte så mycket kvar i alla fall. Typ lite småsaker och skidfodralet annars är det färdigt.

hmm

Något stämmer inte riktigt med min dator. Idag på morgonen hade ljudet bestämt sig för att ta sportlov, ville inte fungera alls. Men envis som jag är så gav jag mig naturligtvis inte, så in bakom datorn och kollade att alla sladdar till högtalare och allt vad det nu är inte glappade. Det gjorde dem inte.
Då blev jag sur och struntade i det och gick och la mig en stund till.
(Sen förra inlägget, skrev jag igår, men det publicerades inte, tur att det sparades i alla fall)
Sen traskade jag till skolan genom snöstorm, det läcker in vatten i mina skor. Blött värre!
Fixade lite smågrejer i skolan och sen väntade på att Sandra skulle komma så att vi kunde fixa med YB-projektet.
Kajsa och jag bestämde oss för att anmäla oss till högskoleprovet.
Sen kom Filip och Annie och vi gick och åt, någonstans här anlände Sandra och vi fixade det som behövdes. Sen sjukskrev jag mig och stack för att kolla mitt järnvärde. Älska blodprov(A)...NOT!
Sen blev det en runda med Anna på stan och sen hem och packa.
Ska göra engelska snart också, snacka om hurtigt, eller något:P

Hej mitt vinterland

Varnade imorse på ett brutalt sätt av att min rullgardin flög upp med en smäll. Katten hade på något vis lyckats få sen i svängning så att den reagerade med att åka upp. Efter att pulsen och lugnat ner sig och jag vaknat ordentligt så reagerade jag på att det faktiskt var lite ljust ute och sen såg jag DET. Det var snö ute och snöade för fullt och inte lite heller. Höll på att trilla och slå ihjäl mig typ fyra gånger på vägen till skolan och snön gjorde vägen lite smått svårframkomlig så jag kom väl lite smått försent. Hosthost det berodde inte alls på att jag gick och lyssnade på ett nytt album på iPoden och njöt av snön, nejdå inte alls;)
Återfick min älskade miljökunskapsbok, nästan lite synd måste jag säga, för nu har jag ju inget val. Nu måste jag ta med den till fjällen och faktiskt plugga till provet. Taskigt läge där!


Istid och bloggtorka

Ute är det väldigt väldigt kallt och på miljökunskapen idag när vi skulle vara ute så höll man helt allvarligt på utveckla frostskador av den allvarligare typen. Vi skulle undersöka luftföroreningar med hjälp av bio-indikatorer såsom lavar på träd. Detta genomfördes trots folks undrande blickar och väl tillbaka på skolan blev det att eftersom att vi var klara så fick vi sluta nästan två timmar tidigare:)
Har inte haft så mycket som har känts värt att skriva om de senaste dagarna, men hoppas att det ska bli ändring på det nu!
Kan inte fatta att jag åker till Åre på Lördag:) Det kommer att bli så himla roligt! Skönt att slippa allt härhemma ett tag!
Ikväll ska jag försöka få ordning på min engelskaredovisning och kanske börja på svenska-uppgiften och jag hinner.


Hepp

Två ångest-attacker och en lousec in i fredagen. Förut längtade jag alltid efter fredagar, men nu är det förmodligen den jobbigaste dagen på hela veckan, matte och gympa på förmiddagen och dessutom en hel eftermiddag med svenska c.
Man är verkligen inte pepp för det på fredagar:/
Sitter här och borde leta fakta till mitt svenska c arbete men fixar det sista med kemi-labrapporten i stället. Funderar på att gå hem efter det faktiskt, mår inte helt 100. Dessutom kommer jag inte göra något vettigt på arbetet ändå, kanske skriver ut lite fakta-papper innan jag går hem i alla fall så att man känner att man har gjort något:)

Glögg te:)

Eftersom att julen som bekant varar än till påska så tog jag tillfället i akt att göra en kopp glögg te nyss. Letade igenom köksskåpen efter c-vitamin och fann i stället glögg te. Mycket godare och säkert lika bra för förkylningar:)
Fick min tröja från Åka skidor idag, faktiskt riktigt fin. Helt svart och sen på ryggen står det "åk ni först så väntar jag därnere" tänkte att jag skulle inviga den på gympan imorgon.
Måste också kolla VM-tiderna inför imorgon så att man kan hålla sig uppdaterad:)
Nej nu ska jag plugga kemi och skriva ihop en packlista inför Åre.
Imorgon blir det skidletande, dags att uppdatera skidutbudet;)


Leva livet?

Det är nu som livet är mitt
Jag har fått en stund här på jorden
Och min längtan har fört mig hit
Det jag saknat och det jag fått

Det är ändå vägen jag valt
Min förtröstan långt bort om orden
Som har visat en liten bit
Av den himmel jag aldrig nått

Jag vill känna att jag lever
All den tid jag har ska jag leva som jag vill
Jag vill känna att jag lever
Veta att jag räcker till

Jag har aldrig glömt vem jag var
Jag har bara låtit det sova
Kanske hade jag inget val
Bara viljan att finnas kvar

Jag vill leva lycklig
För att jag är jag
Kunna vara stark och fri
Se hur natten går mot dag

Jag är här
Och mitt liv är bara mitt
Och den himmel jag trodde fanns
Ska jag hitta där nånstans

Jag vill känna att jag levt mitt liv

Skola

Skulle ju försöka släpa mig till skolan idag var det sagt, så sagt och gjort jag ställde in väckning. vaknade jag? Nepp skulle inte tro det! Vaknade en kvart innan jag skulle ha varit i skolan, bra jobbat att försova sig på sin sovmorgon måste jag nog säga.
Kom till skolan i alla fall, försent men ändock visade jag att jag var där. Händelselös förmiddag med matte och ett innehållslöst klassråd. Lunch och sen 40 minuters engelska.
Bestämde att jag och Kajsa ska plugga matte imorgon på sovmorgonen, fast inte alltför tidigt.
Imorgon ska jag också leka brevbärare har fått ett förseglat kuvert som jag ska lämna, känns nästan som melodifestivalen eller bragdguldet?!


Ligga i sängen och dra täcket över huvudet dag.

Kände att det behövdes idag när jag vaknade, har drömt massa mardrömmar hela natten och inte sovit en blund. Misstänker även att jag har haft feber eftersom att jag ibland frusit jöttemycket och ibland varit jättevarm.
Så de blev att stanna hemma idag, sov länge och tog sedan en lång dusch.
Sen var det dags för första VM grenen, super-G, supersvår super-G. Förmodligen den värsta super-G banan jag har sett  hela mitt liv! Men det kommer fler tävlingar:)
Nu ska jag försöka sova lite och försöka hitta motivation att släpa mig till skolan imorgon..

Förkyld:/

Varför blir man alltid sjuk när man inte har tid med det? Hur ofta är det liksom man blir sjuk när man känner att ja men nu är det rätt lugnt och det skulle vara skönt att ta det lite lugnt och vila ett tag? Aldrig...
Vaknade i alla fall med en mysig förkylning i morse och bestämde mig för att bästa lösningen var att stanna i sängen:)
Så här ligger jag än, gick upp och gjorde varm choklad och duschade vid två men annars har jag legat väldigt still och till och med gjort tyskaläxa.
Man får dock ta det i etapper, man blir väldigt trött emellanåt och då får man pausa och sova en stund.
Försöker dricka en liter vatten i timmen, går inte sådär jättebra, man får ont i magen efter två glas.
Men jag kan helt enkelt inte vara hemma denna veckan, har alldeles för mycket! Får genomlida det, med naproxen, vatten och 1000 koftor ska det nog gå!
Har ju sovmorgon tisdag, onsdag och torsdag så då får man vila lite. Det måste gå helt enkelt!
Nu lab-rapport i kemi och sen tyska och miljökunskapsredovisningen till imorgon, vi ska ha kyoto-konferens och jag ska agera expert från Intergovernmental Panel on Climate Change. Det är sådana forskartyper som typ kan allt vilket betyder att jag måste plugga jättemycket. Tack Agneta, jag gillar dig också!


RSS 2.0