Nanny Mc Phee

Nanny Mc Phee går på tre kanaler här just nu, undrar om de har så dålig fantasi eller om kanalerna helt enkelt har samma ägare. Vet inte hur bra den är på originalspråk men dubbad blir den något mystisk, men den får duga som kvällsunderhållning i alla fall:)

Lägger in en recension från CDON.com
Syskonen Brown; Simon, Tora, Eric, Lily, Christianna, Sebastian och Baby Aggy, är kanske världshistoriens mest olidliga syskonskara. Barnens mamma dog för snart ett år sedan och deras pappa, Mr Brown, försöker undkomma all form av barnuppfostran genom att gräva ner sig i arbete, arbete och åter arbete. Till historien hör att en rik släkting, Aunt Adelaide, hittills gett ett välkommet underhåll till den stora familjen, men nu hotar hon att dra in sitt bidrag om inte Mr. Brown gifter om sig. Och han har bara en månad på sig att hitta en hustru.

De sju barnen, som definitivt inte vill ha en styvmor, gör allt för att förstöra pappans giftermålsplaner. Till slut, efter det att syskonen skrämt i väg inte mindre än 17 olika nannys, anställer Mr Brown den skräckinjagande Nanny McPhee. Hon har en stor potatisnäsa, några riktigt ruggiga vårtor och ett enda stort och grovt ögonbryn. Men hon har också ett magiskt trollspö, och i takt med att barnen och Nanny McPhee kommer överens försvinner hennes grova drag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0