Överskott varifrån?

Inventerar på ÖB då ja, fruktansvärt rörig affär måste erkännas. Räknade cirka 9000 burkar makrill, olika typer av burkar för man ska minsann inte tro att de nöjer sig med en sorts burk. Åhneh inte dem inte, tre olika, en fyrkantig, en rund och en lite mittemellan. Livet är hårt, jag och Julia slet med dessa förbannade burkar i säkert en timme!
Men ett steg närmare London kom vi och förhoppningsvis var det värt det:)
Fick även äran att räkna godis och chips i överflöd, köper folk verkligen allt eller finns det så mycket för att det trots allt är Överskotts Bolaget, varifrån kommer överskottet liksom? Det folk inte köper på ica hamnar där eller vaddå?
Vi fick i alla fall fika, vi bildade en nv koloni på lagergolvet och åt baguette, inte helt fel:)
När vi började bli klara med inventeringen och alla var trötta, hamnade jag i en kundvagn tillsammans med massa överblivna tomma tillplattade kartonger och blev runtkörd. Julia sa att hon körde skräp:P
Det var faktiskt ganska trevligt att åka runt lite, fick även en liten lapp klistrad på handen där det stod bäst. Min hemska dag omvandlades till en något mindre hemsk dag genom denna skräpkörning och lapp på handen händelse:)
Några varv runt butiken senare var det dags för nv07 att tacka för sig och dra sig hemåt. Sängvärmen lockar, matten imorgon gör det inte, det var alla överens om. Men what doesn´t kill you makes you stronger, right? 
Tror vi på detta själva? Nej såklart vi inte gör, men något måste vi ju säga..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0